قالب وبلاگ خانوادگی

قالب وبلاگ خانوادگی | اسلایدتم

قالب وبلاگ اسلایدشو خانواده

قالب وبلاگ اسلایدشو خانواده



قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ خانوادگی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ خانوادگی    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی
قالب وبلاگ خانوادگی

نام قالب : قالب وبلاگ اسلایدشو خانواده
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، اسلایدشو
مناسب موضوعات : قالب وبلاگ اسلاید شو خانواده,با موضوع خانواده,قالب وبلاگ خانوادگی,قالب وبلاگ کودک و خانواده
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب بلاگفا

کد قالب پارسی بلاگ

کد قالب بلاگ اسکای

کد قالب لوکس بلاگ

کد قالب رزبلاگ

کد قالب نی نی وبلاگ

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ خانوادگی





خانواده:

در جوامع انسانی، خانواده به گروهی از افراد گفته می‌شود که با یکدیگر از طریق هم‌خونی، تمایل سببی، و یا مکان زندگی مشترک وابستگی دارند. خانواده در بیشتر جوامع، نهاد اصلی جامعه‌پذیری کودکان است. انسان شناسان به طور کلی نهاد خانواده را این طور طبقه بندی می‌کنند: مادرتباری (مادر و فرزندان او)، زناشویی (زن و شوهر، و فرزندان. که خانواده هسته‌ای نیز خوانده می‌شود)، و خانواده گسترده (consanguinal) یا هم‌خونی که در آن پدر و مادر و فرزندان با دیگران مثلا خویشاوندان در مکان مشترکی زندگی می‌کنند.
همچنین در برخی جوامع مفاهیم دیگری از خانواده وجود دارد که روابط سنتی خانواده را کنار گذاشته‌اند. خانواده به عنوان یک واحد اجتماعیِ جامعه پذیری، در جامعه‌شناسی خانواده مورد بررسی قرار می‌گیرد. تبارشناسی رشته‌ای است که دودمان‌های خانوادگی را در تاریخ مطالعه می‌کند. همچنین اقتصاد خانواده در علم اقتصاد بررسی می‌شود.

پدر یکی از نسبت‌های خانوادگی است و به والد طبیعی یا اجتماعی مذکر گفته می‌شود و از نظر زیست‌شناختی، اجتماعی، فرهنگی، و مذهبی می‌تواند تعریف‌های متفاوتی داشته باشد.

از نظر زیست‌شناختی، در پستاندارانی مانند انسان، پدر اسپرمی را تولید می‌کند که با تخمک ترکیب شده و پس از لقاح، رویان (جنین) شکل می‌گیرد.

از نظر اجتماعی پدر به مردی که نقش اجتماعی مربوطه را انجام دهد نیز گفته می‌شود. امروزه تحقیقات بسیاری درباره اهمیت نقش پدری در رشد روانی و اجتماعی فرزندان صورت گرفته‌است.


مادَر یا نَنه یا مامان یکی از نسبت‌های خانوادگی است و به والد طبیعی یا اجتماعی مونث گفته می‌شود. به دلیل پیچیدگی و تفاوت‌های اجتماعی، فرهنگی، و مذهبی تعاریف‌ها و نقش‌ها، تعریف کلی کلمه مادر متفاوت است.

واژه ننه که به عنوان برابر برای مادر به‌کار می‌رود و معانی دیگری نیز دارد از ریشه هندواروپایی nan به معنی مادر و پرستار است.

در مورد پستانداران مانند انسان، مادر بیولوژیکی تخمک بارور شده را باردار است که ابتدا رویان و سپس جنین نام دارد. این بارداری درون رحم مادر از هنگام لقاح تا هنگام زادن نوزاد طول می‌کشد. هنگامی که کودک زاده شد، بدن مادر برای تغذیه او شیر تولید می‌کند. معمولاً این شیر مادر تنها غذای نوزاد برای حداقل یک سال است.

در جامعهٔ انسانی عنوان مادر معمولاً به زنی، به غیر از مادر طبیعی، که نقش اجتماعی مربوطه را انجام دهد نیز گفته می‌شود. به ویژه در مورد مادرخوانده و زن‌پدر. در برخی از فرهنگ‌ها، مانند آمریکایی-آفریقایی و لزبینی، دیگرمادری غیربیولوژیکی وجود دارد. در خانواده پونالوائی در ایروکوئی‌ها، سرخ‌پوستان آمریکا و قبایل هند کهن، یک زن مادر فرزندان خواهرش و خواهران جانبی‌اش (عمه/عمو/خاله/دایی زاده‌های درجه اول و دوم یا دورتر) نیز هست.
همچنین با پیشرفت فن‌آوری تولیدمثل، مادر ژنتیکی (کسی که تخمک از آن اوست) می‌تواند با مادر باردار (که جنین در رحم اوست) تفاوت داشته باشد.

فرزند به محصول تولید مثل والدین گفته می‌شود و می‌تواند فرزند پسر یا فرزند دختر باشد.

کودَک یا بچه به انسان خردسال (دختر و پسر) گفته می‌شود. برابر دیگر کودک در زبان فارسی واژه بچه می‌باشد.
واژه کودک از ریشه واژه پهلوی kuk به معنای کوتاه می‌باشد و با واژه‌های کوتاه و کوچک هم خانواده می‌باشد. این واژه به بزرگ نشدن و سادگی و پاکی نیز اشاره دارد.

در قوانین حقوقی خردسال برای اشاره به کسی که زیر سن قانونی قرار داشته و دارای حقوق قانونی کمتری از بزرگسالان جامعه‌است استفاده می‌شود. میزان دقیق سن قانونی به سامانه قضائی بستگی دارد، اما در دنیای امروز معمولاً در ۱۸ ، ۲۰، یا ۲۱ سال مشخص می‌شود.

نوزاد فرزند تازه زاده شده انسانها و جانوران است. به فرزند انسان که تازه زاییده شده باشد، عموماً در ساعت‌ها، روزها و یا هفته‌های اول نوزاد می‌گویند.[نیازمند منبع] در پزشکی، نوزاد به شیرخواری گفته می‌شود که در ۲۸ روز اول زندگی (از بدو تولد تا ۴ هفته پس از تولد، کمتر از یک ماهه) باشد. کلمه "نوزاد" شامل نوزادان نارس، نوزادان پست‌میتور (از ۱ هفتگی تا ۹ ماهگی) و نوزاد کامل تازه به دنیا آمده میشود. واژهٔ نوزاد از واژه‌های «نو» و «زاد» گرفته شده که «نو» به معنای جدید و «زاد» به معنی زاده شده میباشد.



قالب وبلاگ خانوادگی : قالب وبلاگ اسلاید شو خانواده,با موضوع خانواده,قالب وبلاگ خانوادگی,قالب وبلاگ کودک و خانواده قالب وبلاگ اسلایدشو خانواده



یک لحظه بازی ، شادی و هیجان را با بازی آنلاین زیر تجربه کنید... :




یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب دنبال جایی نمیکردی 👇کاملا رایگان !💅
تلگرام سروش روبیکا آی گپ ایتا بله
تلگرام سروش روبیکا آی گپ ایتا بله

Copyright © 2013 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای www.slidetheme.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:www.slidetheme.ir | نقشه سایت