به بخش فال حافظ آنلاین اسلایدتم خوش آمدید.
لطفا ابتدا چند کلامی با حافظ صحبت کنید و آن را به شاخ نباتش قسم دهید که درست ترین فال را نشانم بده ، سپس نیت کرده و با تمرکز روی نیت خود ، دکمه ای که روشن و خاموش می شود کلیک یا اشاره بفرمایید.
فال حافظ اصلی آنلاین | فال حافظ با معنی و تفسیر واقعی
فال حافظ اسلایدتم بر اساس دیوان حافظ شیرازی نسخه اصلی انجام می شود. درواقع در این سایت با یک کلیک نتیجه فال حافظ با تعبیر و معنی ابیات، همراه فایل صوتی غزلیات حافظ، تعبیر درست فال و نتیجه فال حافظ اصلی و واقعی خود را مشاهده خواهید کرد.
ابتدا خالصانه نیت خود را در نظر بگیرید، فاتحهای بخوانید و زیر لب این جملات را زمزمه کنید
ای حافظ شیرازی!
تو محرم هر رازی!
تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم میدهم
که هر چه صلاح و مصلحت میبینی برایم آشکار و آرزوی مرا برآورده سازی.
فال حافظ چنان با زندگی ما ایرانیان آمیخته شده که چه در خلوت و تنهایی و چه در محافل و جمعها جایگاهی والا و بینظیر دارد. حافظ شیرازی این شاعر کمنظیر با سرودن غزلهای نغز توانست روح فارسیزبانان و غیرفارسیزبانان را جلا دهد. حال پس از گذشت قرنها تفأل زدن به دیوان پرمعنای او جزیی از رسومات ایام خوش ما شده است، چراکه تفأل به دیوان حافظ همواره امیدی در دلها مینشاند
چه زمانی فال حافظ بگیریم
شخصی که در کاری دچار تردید شده است و از خواجه شیراز راهنمایی میخواهد، یا برای خبر گرفتن از آینده درخواست فال و شگون از بخت و طالع خودش را دارد، به دیوان حافظ رجوع میکند.
موقع گرفتن فال حافظ می توانید از جملات زیر استفاده نمایید.
- یا خواجه حافظ شیرازی، تو کاشف هر رازی، تو را به حق خرقه ای که پوشیدی، به شراب آن طهوری که نوشیدی، تو را به شاخه نباتت قسم می دهم که بگویی نیت من خیر است انشاء الله یا نه؟
- حافظ ای حافظ شیرازی، بر من نظر اندازی، من طالب یک رازم، تو کاشف هر فالی، قسم به شاخه نباتت قسم میدهم به قرآنی که در سینه داری، این فال مرا بگشای.
- ای حافظ شیرازی، تو کاشف هر رازی، به حق شاخ نباتت، به حق جام شرابت، منظور خودت را از مراد ما بیان کن.
- ای حافظ شیرازی، تو کاشف هر رازی، ما طالب یک فالیم، بر ما بنما رازی.
- ای خواجه حافظ شیرازی، تو که دانای هر رازی، آینده ما را خوب بنوازی.
شاهد فال
کسی که فال حافظ میگیرد، گاهی منظور دقیق حافظ را دریافت نمیکند و با توجه به هدف و نیت خود، از شعر حافظ به راه درست و مقصود نمیرسد؛ یا اینکه نمیداند دقیقاً کدام بیت حافظ در جواب او بوده است. در این صورت برای بیرون آمدن از سردرگمی دو روش وجود دارد.
روش اول اینکه مجدداً به دیوان خواجه تفأل بزند. عدهای این کار را نوعی بیاحترامی به جایگاه حافظ و قول او میدانند؛ پس بهتر است که صاحب فال از روش دوم برای درک منظور حافظ بهره بگیرد و آن ادامه صحبت و مشورت با حافظ در همان صفحه است. بنابراین غزلی را که بلافاصله پس از غزل فال آمده، میخواند. این غزل شاهد فال نام دارد و به فرد کمک میکند که دریابد حافظ درمورد نیت او چه نظری دارد. در حقیقت شاهد فال نظر شخصی حافظ و تأییدی بر فال محسوب میشود
شاخ نبات کیست؟ معشوقه حافظ یا نمادی شاعرانه؟!
نکته مهم نیز این است که از زمان حافظ حدود هفت قرن دور هستیم و تلاش میکنیم همان مطالبی که خود خواجه به آنها اشاره داشته را مطرح کنیم.
یافتههای تاریخی توام با افسانههایی هست که بعدا نیز پیرامون آنها ساخته و پرداخته میشود و چه بسا حقیقت غیر از آن بوده که به دست ما رسیده است. یکی از این موارد، منظور خواجه حافظ شیرازی از «شاخ نبات» است که به راستی چه بود؟
برای دور نشدن از این مهم باید نخست غزلی که شاخ نبات در آن وجود دارد، بررسی شود. شاخ نبات در سه بیت از دیوان حافظ وجود دارد که در 2 بیت آن کاملا مشخص است که منظور حافظ از شاخ نبات، قلمی است که با آن مینویسد.
یعنی آن چه از نیش قلم خواجه بر صفحه نقش بسته میشود، بسیار شیرین است و میتوان گفت چون شیرینی نیشکر است. همانطور که میدانید نیشکر بسیار شیرین بوده و در زمان حافظ نیز تمام قلمها از نی ساخته میشدند.
البته باید به این موضوع هم اشاره کنم که قلمی که با آن مینوشته به شیرینی نیشکر نیست بلکه نی وجود خواجه حافظ شیرازی است که از تلخی رهایی یافته و به شیرینی ایمان شیرین شده و هر چه از وجود نازنین خواجه میجوشد چون شاخه نبات شیرین است.
ولی این گمان نیز وجود دارد که شاخ نبات دختری است که حافظ به وی علاقه مند بوده و پس از سالها ریاضت و تلاش به وی رسیده است. البته به دلیل قدمت بالای این وقایع سندی برای این موارد وجود ندارد و همه حدس و گمانه زنی خواهد بود.
تفال به حافظ
هنگامی که میخواهیم به حافظ تفال بزنیم میگوییم، ای حافظ شیرازی تو کاشف هر رازی، به حق شاه چراغت، به حق شاخ نباتت و بعد تفال زده میشود.