![]() |
قالب وبلاگ انتخاب شده![]() مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی ![]() |
نام قالب : قالب وبلاگ اسلایدشو پرتقال
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، اسلایدشو
مناسب موضوعات : قالب پرتقالی,قالب اسلاید شو پرتقال,قالب پرتقال,قالب وبلاگ میوه
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
مشاهده قالب وبلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب پارسی بلاگ |
کد قالب رزبلاگ | کد قالب لوکس بلاگ |
کد قالب نی نی وبلاگ | Coming Soon |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ پرتقالی |
میوه پرتقال:
در گیاهشناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه میگویند. میوهها
خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند.
هنگامی که در آشپزی بحث از میوه بهعنوان غذا میشود، این واژه معمولاً فقط به
میوه گیاهانی گفته میشود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال
و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان
خود محسوب میشوند. میوههایی که معمولاً در آشپزی جزو میوهها به حساب
نمیآیند عبارتاند از کدوها(مثل کدو و کدو حلوایی)، ذرت، سیب زمینی و فلفل
سبز. اینها از نظر یک گیاه شناس میوه هستند اما عموماً در آشپزی جزو سبزیجات در
نظر گرفته میشوند. گاهی نیز میوههای مربوط به آشپزی، از نظر گیاهشناسی جزو
میوهها بشمار نمیآیند؛ مانند ریواس که در آن فقط برگ شیرین دمبرگ قابل خوردن
است. همچنین بعضی از ادویهها مانند فلفل شیرین و جوز هندی، میوه هستند.
گاهی اوقات اصطلاح «میوه کاذب» در مورد یک میوه مثل انجیر یا یک ساختار گیاهی
که شبیه میوهاست، اما از یک گل یا تعدادی گل حاصل نمیشود بکار میرود. بعضی
از بازدانگان از قبیل گیاه سرخدار دارای آریلهای گوشتدار شبیه میوه هستند و
تعدادی از ارسها، مخروطهای گوشتداری شبیه گیلاس دارند.
در بیشتر میوهها، گردهافشانی بخش مهمی از پرورش میوهاست و عدم دانش کافی در
مورد گرده سازها و گرده افشانها میتواند به تولید محصولات ضعیف یا نامرغوب
منجر شود. در تعداد کمی از گونهها فرایندی به نام بکرمیوهدهی (parthenocarpy)
وجود دارد که درآن احتمال تولید میوه در غیاب گرده سازها / گرده افشانها وجود
دارد؛ اینگونه میوهها بدون دانه هستند.
در دورههای بسیار قدیمِ کره زمین گیاهان میوهدار وجود نداشتند. در جریان
تکامل گیاهان، برخی از گیاهان برای افزودن به شانس بقای نسل خود به مرور به دور
دانههای خود موادی خوشمزه و جذاب برای جانوران ترشح کردند تا از این طریق
جانوران را تشویق به خوردن دانهها و دفع آنها در نقاط دیگر بکنند. این امر به
گسترش جغرافیایی گیاه و بقای آن کمک زیادی میکند. مواد جذابی که بهدور
دانههای مختلف گیاهان ترشح شدند به مرور تشکیل انواع میوههای امروزی را
دادند.
پرتقال (به دری: مالته) میوهای از خانواده مرکبات میباشد. درخت آن همیشه سبز
است و ارتفاع آن تا ۱۰ متر هم میرسد.
ریشه پرتقال از جنوب شرقی آسیا (چین و هند) میباشد و یک میوه پیوندی است که در
دوران باستان احتمالا با پیوند نارنگی و پومیلو پرورش داده شد. نوع ایرانی
Persian Orange که ایتالیاییها از قرن ۱۱ میلادی کشت آن را در جنوب اروپا رایج
کردند تلخ بود و جای خود را از قرن ۱۵ میلادی به نوع شیرین تر داد که تاجران
کشور پرتغال از هندوستان وارد و کشت کردند. برای همین هم در بسیاری از زبانهای
دنیا (یونانی، ترکی، ایرانی، عربی، بلغاری، گرجی و زبان جنوب ایتالیا) امروزه
هنوز لغت میوه پرتقال با کشور پرتغال تشابه اسمی دارد. البته ریشه لغت انگلیسی
(Orange) از نارنگ (سانسکریت) آمده و همریشه واژه نارنج (فارسی) وواژههای
مشابه در بسیاری از زبانهای دیگر از جمله ارمنی، اسپانیایی، و عربی میباشد.
در بعضی زبانها هم (نظیر هلندی و آلمانی) آن را سیب چینی (بواسطه مبداء این
میوه) میخوانند.
معروفترین گونه اصلاح شده پرتقال در دنیا تامسون ناول میباشد. بیروت، پایتخت
لبنان نیز یکی از معروفترین مکانهای پرورش آن درجهان میباشد که پرتغال بیروتی
آن نیز معروف است.
پرتقال سرشار از ویتامین ث است. پرتقال درخت کوچکی است دارای برگهای سبز و
گلهای سفید پوست پرتقال نارنجی رنگ، کمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف
شیرین و ترش، زرد رنگ و یا قرمز میباشد. پرتقال یکی از قدیمیترین میوههایی
است که بشر از آن استفاده می کردهاست و در حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح
کنفوسیوس از آن نام بردهاست. در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ نوع پرتقال در آمریکا
کشت میشود. پرتقال اولیه، کوچک، تلخ و پر از هسته بودهاست که در اثر تربیت
مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر
شدهاست. پرتقال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس آنجا به نقاط دیگر
دنیا راه یافت.
پرتقال یکی از غنیترین منابع ویتامین C میباشد.البته باید دقت کرد که ویتامین
C در اثر سرما و گرمای زیاد از بین میرود. اسانسی که از گلهای پرتقال گرفته
میشود بنام روغن نرولی Neroli Oil معروف است که دارای بوئی بسیار مطبوع بوده و
خیلی گران است و در عطر سازی از آن استفاده میشود.
قالب وبلاگ پرتقالی : قالب پرتقالی,قالب اسلاید شو پرتقال,قالب پرتقال,قالب وبلاگ میوه قالب وبلاگ اسلایدشو پرتقال
یک لحظه بازی ، شادی و هیجان را با بازی آنلاین زیر تجربه کنید... :