قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ اسلایدشو زنبور عسل
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، اسلایدشو
مناسب موضوعات : قالب زنبور عسل,قالب وبلاگ زنبور عسل,قالب زنبور,قالب وبلاگ زنبور,قالب عسل,قالب وبلاگ عسل
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
کد قالب بلاگفا
کد قالب پارسی بلاگ
کد قالب بلاگ اسکای
کد قالب لوکس بلاگ
کد قالب رزبلاگ
کد قالب نی نی وبلاگ
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ زنبور عسل |
زنبور عسل :
زنبور عسل گونهای زنبور است که عسل
میسازد. زنبور عسل این کار را با گردآوری شهد گلها در کندو انجام میدهد.
در فارسی به زنبور عسل منگ، منج و مگس انگبین هم گفته میشود.
زنبورهای هر کندو یکی از سه نوع زنبور ملکه، زنبور نر و زنبور کارگر هستند.
زنبور عسل از حشرات اجتماعی است حتی اگر در خارج از کندو دارای غذای کافی باشد
نمیتواند به تنهایی زندگی کند.
عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین») گویند،
مایعی شیرین و گرانرو است که زنبورعسل از شهد گلها تولید میکند.
عسل به طور کلی یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است. مهمترین قندهای عسل
فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری حرارت و
انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک
به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به
آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. تعدادی از ویتامینهای اصلی
هم در عسل وجود دارند، اما مقدار آنها قابل توجه نیست. میزان املاح معدنی در
انواع مختلف عسل متفاوت است و عسلهای تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم
ترین آنها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است.
عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات
کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است.
بسیاری از پژوهشگران تأکید دارند که عسل حاوی عوامل قوی ضدمیکروب و نیز حاوی
هورمونهای نباتی و هورمونهایی از مشتقات استروژن است.
مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.
هیچ تعریف رسمی از طرف وزارت خوراک و دارو ارائه نگردیده، اما طبق تصویبنامه
۱۹۰۶ فدرال غذا و داروی آمریکا، عسل چنین تعریف شدهاست:
عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان است که توسط زنبور عسل جمع آوری شده،
تغییر حالت داده و در شان عسل ذخیره میگردد.
برآورد میشود که زنبور عسل در تهیه و تولید یک سوم غذای بشری سهیم باشد. واین
بدان معنی نیست که عسل یک سوم غذای بشری است، بلکه باید گفت که زنبور عسل نقش
مهمی در باروری گیاهان دارد و اگر زنبور نبود چه بسا که در بسیاری از اوقات
باروری گیاهان امکانپذیر نبود. زنبور عسل وقتی بر روی گلی مینشیند، دانههای
گرده را از اندام نرینه گل (پرچم) با خود برمیدارد و هنگامی که به سوی گل
دیگری میرود، با این دانههای گرده اندام مادینه گیاه (تخمدان) را بارور
میسازد، وبنا به اظهارات اتحادیه ملی پرورش دهندگان زنبور عسل در فرانسه،
زنبور عسل اقدام به تلقیح وباروری گل آفتابگردان و درختان سیب به میزان ۷۰٪ و
توت فرنگی و گیلاس به میزان ۸۰٪ و درختان میوه دار کوچک به میزان ۹۰٪ و شبدر و
یونجه بنفش به میزان ۱۰۰٪ مینماید و اگر زنبور عسل نباشد، میزان تولیدات گیاهی
به شدت کاهش مییافت و بدین گونه قبل از این که به موضوع اهمیت تولید عسل
بپردازیم، باید کمی واقع بین باشیم و دریابیم که زندگی ما بدون زنبور عسل بسیار
دشوار میشد. باغداران و کشاورزان به خوبی از نقش زنبور عسل در باروری گیاهان و
افزایش محصولات کشاورزی آگاه هستند و به همین علت هیچگاه در اجاره دادن
باغهای خود به پرورش دهندگان زنبور عسل تردید نمیکنند وبدین وسیله سعی
میکنند که میزان تولید محصولات خود را دوبرابر سازند.
جمع آوری شهد - گرده - آب - بره موم - پاسبانی از کندو - تولید عسل - رسیدگی به
ملکه - پرورش نوزادان - رسیدگی به کندو و پاکیزگی آن از بیشترین وظایف زنبورهای
کارگر میباشد.
قالب وبلاگ زنبور عسل : قالب زنبور عسل,قالب وبلاگ زنبور عسل,قالب زنبور,قالب وبلاگ زنبور,قالب عسل,قالب وبلاگ عسل قالب وبلاگ اسلایدشو زنبور عسل