قالب وبلاگ سرویس بهداشتی

قالب وبلاگ سرویس بهداشتی | اسلایدتم

قالب وبلاگ اسلایدشو سرویس بهداشتی

قالب وبلاگ اسلایدشو سرویس بهداشتی



قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ سرویس بهداشتی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ سرویس بهداشتی    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی
قالب وبلاگ سرویس بهداشتی

نام قالب : قالب وبلاگ اسلایدشو سرویس بهداشتی
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، اسلایدشو
مناسب موضوعات : قالب سرویس بهداشتی,قالب وبلاگ کاشی,قالب سرامیک,قالب وبلاگ سینک ظرفشویی,قالب دستشویی,قالب وبلاگ آشپزخانه
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب بلاگفا

کد قالب پارسی بلاگ

کد قالب بلاگ اسکای

کد قالب لوکس بلاگ

کد قالب رزبلاگ

کد قالب نی نی وبلاگ

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ سرویس بهداشتی





سرویس :
خدمات یا سرویس(ها) به هرگونه فعالیت یا مزیت گویند که از یک طرف به طرف دیگر ارائه می‌شود و لزوماً نامحسوس است و مالکیت چیزی را به دنبال ندارد.
یک خدمت، فعالیت یا مجموعه‌ای از فعالیت‌های کم و بیش ناملموس است که معمولاً و نه لزوماً در تعاملات بین مشتری و کارکنان خدمات و یا منابع فیزیکی و یا کالاها و یا سیستم‌های عرضه‌کننده خدمات صورت می‌گیرد و به عنوان راه حلی برای مشکلات مشتری ارائه می‌شود.

خدمات در مقایسه با محصولات دارای تفاوت‌هایی است. زیتامیل و همکاران (۱۹۹۰) این تفاوت‌ها را به صورت ذیل مطرح می‌کنند:

اکثر خدمات نا ملموس می‌باشند. از آن‌جا که خدمات غالباً در قالب عملکرد یا تجربیات به مشتری ارائه می‌شود، تعیین مشخصات فنی یا مهندسی برای آن‌ها به‌صورتی‌که در زمینه کالاهای ملموس و با هدف ایجاد یکنواختی در تولید متداول است، امکان پذیر نمی‌باشد. به‌همین دلیل شناسایی دقیق معیارهای که مشتریان برای ارزیابی کیفیت خدمات مورد توجه قرار می‌دهند کار چندان ساده‌ای نیست.
خدمات ناهمگون و ناهمسان است. خدمات (به‌ویژه خدماتی که به مقدار زیادی از عملکرد نیروی انسانی بهره می‌برد) ناهمگون و ناهمسان می‌باشند. به بیان دیگر عملکرد کارکنان سازمان از یک تولیدکننده یا تولیدکننده دیگر، از یک مشتری با مشتری دیگر و حتی در یک روز با روز دیگر تفاوت دارد. از همین رو بر خلاف محصولات ملموس، استانداردسازی عملکرد کارکنان با هدف تضمین یکنواختی محصول عرضه شده به ندرت امکان‌پذیر است.
تولید و مصرف خدمات به‌طور هم‌زمان رخ می‌دهد. مرحله تولید و مرحله مصرف بیشتر خدمات غیرقابل تفکیک می‌باشد. استفاده از خدمات اغلب در زمان عرضه خدمات انجام می‌شود. در اغلب موسسات خدماتی مشتری در همان محل تولید و عرضه خدمت حضور مستقیم دارد و فرایند تولید را به دقت مشاهده می‌کند. خدمات تولید شده را نمی‌توان پیش از مصرف توسط مشتری در محلی انبار نمود. ارزیابی کیفیت خدمات در همان زمانی انجام می‌پذیرد که خدمت مورد نظر مراحل مختلف تولید را طی می‌کند.
کیفیت خدمات تنها تابع خروجی فرایند نیست. مشتریان کیفیت خدمات را تنها بر اساس خروجی فرایند تولید خدمت مورد بررسی قرار نمی‌دهند. تمامی جزئیات فرایند ارائه خدمت به مشتری موثر است. برای نمونه برای مشتری یک آرایشگاه تنها وضعیت اصلاح موی سر پس از پایان اصلاح مهم نیست. بلکه نحوه برخورد شخص آرایشگر با مشتری، صمیمیت او، رفتار او در حین آرایش و بسیاری از موارد دیگر نیز ارزیابی مشتری از کیفیت خدمت عرضه شده در آرایشگاه را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

توالت یا مستراح (دستشویی، یا تشناب) سازه ساختمانی است که در درون اماکن مسکونی، اداری و غیره به منظور دفع مدفوع و پیشاب انسان تعبیه می‌شود. هدف اصلی از ساخت مستراح توسط بشر ایجاد امکان دفع به طور بهداشتی بوده‌است.

واژه مستراح از ریشه عربی ر. و. ح، بر وزن مُسْتَفْعَل به معنی محل استراحت می‌آید که در زبان عامیانه فارسی، گاهی بدان مستراب نیز می‌گویند. مَبال یا مَوال از دیگر لغات عامیانه ایست که در مورد آن به کار رفته است.

در ایران مستراح را پیشاب و"هواگش" و" خلا" نیز می گفته‌اند تا یکصد سال قبل توالت در ایران در داخل اتاق جداگانه در گوشه‌ای از سرا و بدور از اتاق‌های نشیمن وجود داشت توالت خانه در واقع بدون چاه بود یعنی فضای نشستن و سنگ توالت در روی بلندی قرار داشت و مدفوع بداخل محوطه شیب دار و گودالی در همان اتاق هدایت می‌شد و روی محوطه گودالی شکل خاک می ریختندبعد از هر چند مدت مدفوعها را برای مصارف کشاورزی بر بار خران حمل و به مزارع می‌بردند با زندگی شهرنشینی مدرن و تغییر سبک سراها به خانه‌های کوچک و آپارتمان حفر چاه سرپوشیده توالت در مستراح خانه‌ها مرسوم شد. از سال ۱۳۴۳ و با ایجادسپاه بهداشت و سپاه دانش ایجاد چاه سرپوشیده برای توالتها در روستاها نیز اجباری شد. علمای دینی در ابتدا با تغییر کاربری مستراح‌ها به چاه سرپوشیده و همچنین تغییر حمام‌های خزانه به حمام دوش گرمابه مخالفت می‌کردند. این مخالفت‌ها در مناطق سنی نشین و روستاها شدید تر بود بطوریکه مردان در روستاهای شرق خراسان و هم‌مرز با افغانستان حاضر به استفاده از توالتهایی که زنان از آن استفاده می‌کنند نمی‌شدند. در روستاهای افغانستان هنوز هم توالتها بیشتر حالت سرباز دارد و استفاده از چاههای سرپوشیده را مخالف شرع می‌دانند. در ایران تعداد توالتهای عمومی کم است به همین خاطر با وجود مراکز تاریخی و دیدنی فراوان در ایران، توریستها برای استفاده از سرویس بهداشتی دچار مشکل می گردند. از جمله مشکلاتی که برای استفاده مسافران از توالت می باشد نبودن آویز مناسب در سرویسهای بهداشتی است. هر چند اخیرا در بعضی از پایانه‌های مسافربری، فرودگاههاو یا ایستگاههای راه آهن نوعی جالباسی که به آن توشه نگهدار می گویند دیده‌ام که امیدوارم با توجه به نیاز جامعه و همراه با گسترش توالت‌های عمومی استفاده از توشه نگهدار هم فراگیرتر شود.

سینک ظرفشویی لگنی است که معمولاً در آشپزخانه به منظور شستشوی ظروف و مواد غذایی از آن استفاده می‌شود. سینک‌ها در انواع فولاد ضدزنگ، آهنی لعابدار، کامپوزیت، فایبرگلاس، چینی و آلیاژهای مسی تولید می‌شوند.
این سینک ارزان قیمت از لایه های نازک فلزی ساخته شده که با وارد کردن نیرویی کم متوجه انعطاف پذیری زیاد آن می شوید. البته این نوع از سینک ها، با وجود ظاهری مناسب، پس از مدتی کیفیت شان را از دست می دهند و دیگر نمی توانید آنها را مثل روز اول تمیز و براق کنیدو در ضمن سطح آنها هم خیلی زود دچار خراشیدگی می شود.از جمله مزایایی که می توان برای این محصول ذکر کرد خاصیت ضدزنگ بودن و انعطاف پذیری بالای آن در برابر ضربه و فشارمی باشد.
روکشهای این نوع سینک، بسیار سخت و شفاف و صیقلی هستند و در رنگهای مختلف در بازار وجود دارند. جریان آب بر روی آن بسیار بی صداست. این محصول بسیار بادوام است و به ندرت پیش می آید دچار خط و خشی شود. تمیز کردن آن بسیار ساده است و با یکبار شستشوی ساده همان درخشندگی و جلای روزاول را شاهد خواهید بود؛ وزن این سینک از سایر محصولات بیشتر بوده و قیمت مناسبی هم دارد.
این سبک از سینک ها به سرعت رنگ و جلای اولیه خود را از دست داده و آلودگی و لکه روی آنها به جا می ماند. انواع جدید این سینک های کامپوزیت به سرعت دچار خش می شوند. باید توجه داشته باشید که درا ین سینک ها از مواد شوینده وپا ک‌ کننده ای که باعث سایش می شوند استفاده نکنید این انر باعث می شود تا سینک به سرعت رنگ و جلا و سطح صیقلی خود را از دست بدهد. این نوع سینک ها در رنگ ها و مدل های مختلفی در بازار وجود دارند که ممکن است درا بتدا نظر شما به شدت جلب کنند ولی کافیست صدای جاری شدن آب بر روی آن را بشنوید تا از خریدش انصراف دهید.



قالب وبلاگ سرویس بهداشتی : قالب سرویس بهداشتی,قالب وبلاگ کاشی,قالب سرامیک,قالب وبلاگ سینک ظرفشویی,قالب دستشویی,قالب وبلاگ آشپزخانه قالب وبلاگ اسلایدشو سرویس بهداشتی


Copyright © 2013 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای www.slidetheme.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:www.slidetheme.ir | نقشه سایت