قالب وبلاگ شکلات

قالب وبلاگ شکلات | اسلایدتم

قالب وبلاگ اسلاید شو شکلات

قالب وبلاگ اسلاید شو شکلات



قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ شکلات
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ شکلات    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی
قالب وبلاگ شکلات

نام قالب : قالب وبلاگ اسلاید شو شکلات
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، اسلایدشو
مناسب موضوعات : قالب وبلاگ شکلاتی,قالب شکلاتی,قالب شکلات,قالب وبلاگ شکلات
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب بلاگفا

کد قالب پارسی بلاگ

کد قالب بلاگ اسکای

کد قالب لوکس بلاگ

کد قالب رزبلاگ

کد قالب نی نی وبلاگ

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ شکلات





شکلات:

شکلات به انواعی از خوراکی‌های منشق از کاکائو گفته می‌شود. این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت تولید می‌شود. شکلات تلخ از انواع شکلات بوده که برای سلامتی بسیار مفید است.

کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می‌شده است. مدارک باستان‌شناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۱۱۰۰ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب می‌شد و از دانه‌های کاکائو هم به عنوان پول استفاده می‌کردند. درگذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی‌های شکلاتی کاربرد داشته‌است. شوکوهولیک: به فرد عاشق شکلات، شوکوهولیک گفته می شود. اولین بار، فاتحان اسپانیایی کاکائو را برای نشان دادن به پادشاه و ملکه اسپانیا از آمریکا به اروپا آوردند؛ و خیلی زود، این ماده جزو مواد غذایی قاره اروپا گردید. آن زمان از شکلات تنها در انواع نوشیدنی‌ها استفاده می‌شد که البته مقداری شکر به نوشیدنی اضافه می‌کردند تا تلخی آن گرفته شود. تا قرن ۱۷، شکلات در اروپا، ماده غذایی گران قیمتی محسوب می‌شد که تنها ثروتمندان از آن استفاده می‌کردند.

در سال ۱۸۲۸م، هلندی‌ها روشی اختراع کردند که طی آن، چربی دانه‌های کاکائو را می‌گرفتند و از آن، کره کاکائو تهیه می‌کردند. از باقی‌مانده دانه کاکائو هم پودر کاکائو تهیه نمودند. همچنین طی روشی دیگر، شکلات را قلیایی نموده و به این ترتیب، مزه تلخ آن را از بین می‌بردند. از آن زمان بود که شکلات‌ها به شکل امروزی تهیه شد. گفته شده که جوزف فرای، اولین کسی بود که در سال ۱۸۴۷م، شکلات‌های امروزی را عرضه نمود که به راحتی قابل خوردن باشند.
با وجود پیشرفت‌هایی که در صنعت شکلات انجام شد، شکلات محبوبیت فراگیر خود را مرهون جنگ جهانی اول است. در طول این جنگ، این ماده غذایی به عنوان جیره غذایی سربازان به کار گرفته شد و سربازان پس از بازگشت از جنگ، بهترین مبلغ آن بودند. به این ترتیب تا سال ۱۹۳۰ حدود ۴۰ هزار نوع شکلات گوناگون تولید شد.

شکلات‌ها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلات‌ها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.
در شکلات‌های تخته‌ای از مغز میوه جات مثل، گردو، فندق، بادام زمینی و... استفاده می‌شود. گاهی عسل، کارامل، مربا، کشمش یا شراب هم در تهیه شکلات به کار می‌رود. شکلات یکی از معروف‌ترین اسنک‌ها در همه جای دنیاست.
یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.

تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. در دهه‌های اخیر این شرکت‌ها بطرف تولید شکلات‌های تخته‌ای و لقمه‌ای در قالب مجلسی حرکت کرده‌اند. بطوری که امروزه انواع تافی، کارامل، کرم کاکائو، کارولین و شکلات‌های مغزدار، فانتزی، تیره و روشن در اشکال مختلف با بسته بندی‌های مناسب تولید می‌کنند. از فناوری پیشرفته در زمینه استفاده از دانه‌های روغنی کاکائو برخوردارند و برخی از آن‌ها در سال‌های اخیر به عنوان واحدهای تولید کننده یا صادر کنند نمونه انتخاب شده و جوایزی هم دریافت داشته‌اند.
امروزه حدود ۱۰۰۰ واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه حدود تن میلیون تن شیرینی و شکلات در ایران فعالیت دارند. اما حجم تولید آن‌ها حدود ۵۰ درصد ظرفیت آن‌هاست و حدود ۲۰ درصد از آنچه تولید می‌کنند به خارج صادر می‌شود.صادرات شکلات ایرانی در دهه اخیر افزایش چشم گیری داشته‌است.

نوع سیاه آن به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابراین مفیدتر است. همچنین مصرف این ماده به راحتی از پوکی استخوان پیشگیری کرده و سرعت پیشرفت آن را کاهش می‌دهد. مصرف شکلات برای سگ‌ها، گربه‌ها و اسب‌ها مضر است و همچون سم در بدن آن‌ها عمل می‌کند.

راهنمای چشیدن شکلات تلخ
۱. اقامت در یک مکان آرام. برای بهتر کشف و لذت بردن از طعم و مزه شکلات تیره، بهتر است تلویزیون را خاموش کنید، کودک در حال جیغ کشیدن را آرام کنید، به سر و صدا از خیابان و یا حتی صدای دوستان خود را که صحبت بیش از حد و بیش از حد بلند را نشنوید و... اندکی سکوت اجازه می‌دهد تا با تمرکز بهتر و بهتر همه طعم شکلات را کشف کنید..
۲. کامتان را پاک کنید! مطمئن شوید که دهان خود را از طعم باقی‌مانده از آنچه شما قبلاً خورده‌اید و یا نوشیده‌اید تمیز شده باشد. اگر لازم باشد، خوردن یک تکه نان دهان شما را "خنثی" می‌کند. این موضوع برای کشف پیچیدگیهای طعم شکلات پیچیده بسیار مهم است.
۳. یک تکه از شکلات به اندازه کافی بزرگ را بخورید تا عطر و طعم در دهان توسعه کامل یابد. شکلات بیش از حد کوچک به شما فرصتی برای کشف هر طعم ظریف شکلات را نمی‌دهد. مهم ترین چیز به خاطر داشته باشید این است که طعم به تدریج حس شود بنابراین، با حداقل ده گرم شکلات شروع می‌شود.
۴. آوردن شکلات به دمای اتاق قبل از چشیدن. شکلات بیش از حد سرد به شما این امکان را نمی‌دهد که شما طعم و عطر را کشف کنید.
۵. ظاهر شکلات را دیده بانی کنید. سطح باید صاف و براق، بدون لکه‌های سفید (به نام شکوفه) باشد که در غیر این صورت نشانه این است که شکلات به طور نادرست ذخیره شده است.
۶. بوی شکلات. عطر یک جزء مهم از عطر و طعم است.

۸. شکلات بر روی زبان قرار دهید و اجازه دهید که به درجه حرارت دهان خود رسیده و ذوب شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا اجازه می‌دهد تا از کره کاکائو به سراسر دهان پخش خواهد شد و شما اسیدی یا تلخی شکلات را تشخیص دهید.
۹. چشیدن طعم و مزه و لذت بردن از بافت است. همانطور که شکلات ذوب می‌شود، در طعم است که بر روی زبان توسعه تمرکز می‌کنند. چشمانت را ببند، احساس، طعم، به خاطر سپردن، لذت بردن از این لحظه از شادی خالص و احساس رضایت. کل فرایند را دوباره تکرار کنید!
۱۰. جویدن تکه‌ای از شکلات در صورت دلخواه... با این حال، بیش از سه بار جویدن نیست. در اینجا برای لذت بردن، نمی‌خورند!
۱۱. حال شکلات در حال نزدیک شدن به اتمام است. چگونه عطر و طعم تغییر کرده است؟ شکلات تلخ بود؟ سنگین است؟ سبک؟ بافت خامه‌ای و یا دانه دار آن بود؟ آیا تغییر در بافت و عطر و طعم به شما احساس می‌دهد که شما آن در دهان را نگه دارید؟ طعم و مزهشکلات تلخ در دهان طولانی است و یا به سرعت از بین می‌رود؟
پیشنهاد:
شکلات تیره برای سلامتی خوب در نظر گرفته شده است و حتی خوردن هر روز بخش کوچکی از شکلات تیره سالم نگه داشتن قلب و کاهش کلسترول بد کمک می‌کند..
شکلات تیره است نیز منبع خوبی از انرژی است و به دلیل آن گسترش می‌یابد به آرامی به خون و سطح انسولین را افزایش نمی‌دهد. (در واقع، شاخص قند خون شکلات تیره در تنها ۲۲ تخمین زده شده است) بنابراین، آن را فراهم می‌کند انرژی پایدار است ایده‌آل برای فعالیت‌های استقامتی و نیز دوره‌های آموزشی با وزنه است.
اگر شما شکلات تیره را دوست ندارد، با یک شکلات خفیف با کاکائو ۴۵-۵۵٪ شروع کنید. شیرین شکلات مانند شکلات شیر ​​طعم می‌شود و نه بیش از حد تلخ است. اگر شما بیشتر ماجرا جو هستید، می‌توانید کاکائو شکلات ۱۰۰٪ یا بدون شکر را تجربه کنید.
تشکیل لکه‌های سفید یا چربی شکوفه شکلات با توجه به جدایی بخشی از چربی موجود در شکلات است. اگر چه بر جنبه زیبایی شناسی شکلات اثر دارد ولی خوردن آن اشکالی ندارد. این عیب به گرما و رطوبت ارتباط دارد. شکلات را در جای خشک و خنک و عاری از بو ذخیره کنید.
برخی از مارک‌های عالی را امتحان کنید: میشل Cluizel، Wedel، Domori، Amedei، Valrhona، Neuhaus، Marcolini، Lindt، Felchlin، Guittard، Scharffen برگر، سانتاندر، ماداگاسکار، وایس، ال ری، تئو، Bonnat، Pralus، Kaoka، Castelain، Slitti، Dagoba، سبز و سیاه، و Ghirardelli.
تذکر:
در حالی که شکلات تیره اندک برای شما خوب است ولی خیلی هم سالم نیست. حتی شکلات تیره پر کالری است و می‌تواند باعث افزایش وزن شود.
اگر شما آلرژی به شکلات دارید، بهترین انتخاب شما این است که بگویید NO.
شکلات حاوی محرک، theobromine بوده و ممکن است شما را بی خواب کند.



قالب وبلاگ شکلات : قالب وبلاگ شکلاتی,قالب شکلاتی,قالب شکلات,قالب وبلاگ شکلات قالب وبلاگ اسلاید شو شکلات


Copyright © 2013 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای www.slidetheme.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:www.slidetheme.ir | نقشه سایت